// Eyfa Mccoy
Di penghujung zaman persekolahan menengah
17 Nov 2014 @ 8:47 pm | 0 Comment [s]






kembali lagi saya nak update blogger yg adalah berbulan jugak ditinggalkan
tadi saya baru je habis menjawab paper Prinsip Perakaun !
kertas 1 Alhamdulillah senang sikit soalan dia KBAT pun tak banyak
Kertas 2 ohhmyypecah kepala otak i think nak perah formula punnya
pasal maklum lah KBAT terlebih pula dahh huhu ! Tawakkal je aku mampu
masa jawap tuh . Tak sangka PP dan KKK dia KBAT .

So know sekarang tinggal lagi dua paper belum terjawab
Hope dipermudahkan urusanku , Amiin ...

Hari makin hampir nak berpisah dengan kawan-kawan kelas
Ya Allah tak boleh nak describe tahap mana kerinduan aku
kat semua classmates aku !! Miss u all .
Gelagat  masing-masing funniest much , setiap hari ada je
nak dikritik hahahaha

Tapi lepas nih kite semua dah melangkah ke tangga yang baru untuk
mencapai cita-cita masing-masing demi sesuap nasi hmmm sobsobsob!!
Mesti lepas nih semua dah susah nak jumpa kalau nak jumpa mesti ada
je aral melintang , biasalah kan dah ada haluan masing-masing kan .

Hope lepas nih kalau ada rezeki kita boleh terserempak at mana-mana
terutama all my besties , my lovely coach and all my athlete teams
will miss all this memories .






Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Please be nice when you we're entered my blog . Archi Students . Athlettics ( Race Walk ) Mind follow my blog guys .



My Story Site



Eyfa Mccoy | Athlete .


Thanks

This templated was created by Nur Najla. Basecode from Faqihah Husni. Sidebar image from Sis Nabiyha. Please inform me if I use your networks but I didn't mention it. Thanks for helping :D